مشاوره حقوقی رایگان - گاز گرفتگی سگ

سلام من را در یک پارکینگ سگ شون گاز گرفتن قسمت رانم را داغون کردن و صاحب پارکینگ گفتن شکایت نکن من هرقدر که هزینه درمان شون شدن من پرداخت میکنم بعدا آن فاکتور های درمانگاه را از من گرفت و گفت من هزینه آن را پرداخت می‌کنم تا الان یک ماه میشه هنوز پرداخت‌ نکرده هر دفعه که زنگ میزنم گوشی ور نمیدارد لطفا راهنمایی بفرمایید که چجوری این قضیه را در کجا بیرم از ایشون شکایت کنم‌
و درضمن از یک ماه زیادتر میشه از آن وقت گذشته‌ میشه کدام کار کرد و همچنان آن فاکتورهای کا از من گرفتن من آن کاپی شون دارم می‌توان با کاپی کدام کار کرد .
اگر لطف نموده راهنمایی کنید ممنون میشم. تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما علیه ایشان شکایت کنید و مدارک را ارئه دهید ..

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول مدارک پزشکی را ازبیمارستان بگیرید و استشهادیه تهیه کنید بعد شکایت کیفری جرح به دلیل گاز گرفتگی سگ

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از مالک حیوان مطالبه خسارت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی شکایت مطالبه دیه را مطرح نمایید