مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی وثیقه قابل برداشت است

سلام روز بخیر. از بنده به خاطر یه سری برداشتی که توسط فردی غیر مشخص صورت گرفته بود شکایت شده بود من وثیقه گذاشتم تا مشخص شدن پرونده شاکی وقتی شورای حل اختلاف امد رضایت داد ایا وثیقه که بنده گذاشتم میتونم برم بگیرم از دادگاه؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در جهت آزاد سازی وثیقه به شعبه ی صادر کننده قرار مراجعه فرمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید با مراجعه به شعبه اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رضایت بی قید و شرط داده، جنبه خصوصی جرم تمام شده حالا باید بررسی شود که آیا آن جرم شما جنبه عمومی هم دارد یا خیر. سرقت و کلاهبرداری جنبه عمومی هم دارد