مشاوره حقوقی رایگان - دوبار توافق در یک قرارداد

سلام. ایا در قرارداد فروش اپارتمان که تاریخ انتقال سند و خسارت روزانه نوشته شده .. طرفین در پشت قرارداد تاریخ جدیدی بابت انتقال سند بنویس ولی از خسارت چیزی ننویسن.. این کار باعث میشه تعهدات روی قرارداد قابل دادخواست نباشه؟؟ اگه توافق پشت قرارداد . باعث میشه خسارت روی قرارداد نتونم بگیرم طبق کدام ماده و قانون چنین حکمی قاضی میتونه بده .. یا اینکه ربطی نداره میتونم طبق نوشته های قرارداد هم الزام به سند و خسارت روزانه شکایت کنم..چون در پشت قرارداد فقط تاریخ انتقال سند تغییر کرده همین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در متن قرارداد وجه التزام برای خسارت روزانه تعیین شده و خلاف تعهدات انجام داده، میتوانید مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از آنجا که مبدا خسارت روزانه تاریخ انتقال سند بوده است چنانچه تاریخ انتقال سند تغییر کند باید مبدا مطالبه خسارت هم تغییر کند و اگر مبدایی برای مطالبه خسارت تعیین نشود عملا مطالبه خسارت مجهول و غیرقابل مطالبه خواهد بود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به مفاد تنظیم شده دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تبدیل تعهد صورت گرفته باشد قابل مطالبه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تبدیل تعهد ایجاد شده وضمانت تعهدات سابق به تعهدات جدید منتقل نمیشود مگر انکه شرط شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

یک وکیل :

باید نوشته پشت سند بررسی شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر خسارت قابل مطالبه است از تاریخ جدید توافق شده

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. توافق طرفین پیرامون خسارات، به قوت و اعتبار خود باقی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول مثبت است در خصوص سوال دوم صرفا می توانید الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مبدا خسارت روزانه تاریخ انتقال سند بوده است چنانچه تاریخ انتقال سند تغییر کند باید مبدا مطالبه خسارت هم تغییر کند