مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه از وراث

سلام
من در نظر دارم یک خانه که چند تا ورثه صاحب آن است را بخرم. اگر یکی از وراث حاضر به فروش نباشه و من سهم ورثه های دیگه رو بخرم. آیا میتونم سند را تفکیک کنم و یک قسمت از ملک را به اون ورثه ای بدم که سهمش را نفروخته بدم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر امکان چنین کاری نمی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خانه اگر قابل افراز نباشه نمیشه، بلکه شما و او، شریک مشاعی می شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر
با سایر وراث شریک میشوید
قرارداد تخصصی تنظیم گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تفکیک نیاز به رضایت همه شرکا دارد ولی افراز و دستور فروش حسب مورد ممکن است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برخی املاک قابل افراز و تفکیک نیستند تحقیق کتید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما میتوانید سهم هر یک از وراث را خریداری نمایید و به اندازه سهم خود سند دریافت کنید