مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه

با سلام در سال 95 در بنگاه قرارداد بسته شد و 40 ملیون تومان علی الحساب ودیعه بمن دادند . خریدار محضر نیامد عدم حضور گرفتیم .

در سال 1401 بر اساس رای دادگاه بدوی قرارداد بنگاه بطلان شد و دادگاه تجدید نظر هم ان را تایید کرد و حکم بطلان قطعی شد .
سوالم این است ‌با اعلام بطلان قرارداد من باید همان 40 ملیون سال 95 را به خریدار تعلق میگیره یا بر اساس نرخ بانک مرکزی تعیین میشه ( لطفا ماده قانونی ان را برام بنویسید ) و چگونه به انها اعلام کنم .
سوال دوم با توجه به اینکه منزل در اختیار ما است و سند هم همچنان بنام ما است مثل روز اول میوانم حالا منزلم را بفروشم و بنام دیگری . ممنون..

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله مالک هستید و حق فروش دارید . ثمن هم به نرخ همان سال باید پرداخت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید به نرخ بانک مرکزی پرداخت کنید بله میتوانید ملک رابفروشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به نرخ روز به استناد بند 3 ماده 190 قانون مدنی ) -سوال دوم .بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دادنامه بطلان مبایعه نامه قطعی شده است شما مالک هستید و حق هرگونه تصرف در ملک را دارید و ثمن نیز به نرخ همان سال پرداخت می گردد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که بطلان به جهت تخلف خریدار باشد خسارت تعلق نمی گیرد