مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سلام وقت بخیر
من و همسرم یک واحد آپارتمان خریداری کردیم که 3 دانگ به نام من و سه دانگ به نام همسرم هست ، در مبایعه نامه هر دو بعنوان خریدار بودیم و اینکه بیشترین مبلغ خانه از حساب من به فروشنده شبا شده، البته همسرم به حساب من واریز کرده و من به حساب فروشنده، سند قطعی تک برگ داریم که بها ملک هم در آن قید شده، واینکه هر دو از بانک وام مسکن گرفتیم و ملک در حال حاضر در رهن بانک هستش، الان همسرم میخواد ملک و از من بگیره و شکایت کرده و وکیل گرفته، میخواستم بدون میتونه بگیره؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون اسم شما هم بعنوان خریدار دمبایعنامه بوده بحث پرداخت ثمن معامله است ونمی تواند خانه را از شما بگیرد اما می تواند بابت پول به استناد پرینت حساب دادخواست مطالبه وجه به نرخ روز دهد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وجود توضیحات خیر مگر مطالبه ثمن را