مشاوره حقوقی رایگان - علت طرح: اجرای حکم محکومیت:ديات- ارش/جريمه مالي(ريال) ا

سلام خسته نباشید
پیامی برام اومده که پرونده شما به شماره .... به اجرای احکام شعبه فلان واصل شد
محتویات پرونده رو از سامانه دیدم نوشته بود علت طرح: اجرای حکم
محکومیت:ديات- ارش/جريمه مالي(ريال)
اتهام:ايراد صدمه بدني غير عمدي بر اثر تصادف رانندگي لطفا راهنمایی میکنید. متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم قطعی صادر شده است و
محکوم له درخواست اجرای حکم را
کرده است
و محکوم علیه باید در ظرف 10 روز از ابلاغ اجرایبه ، مبلغ دیه و جزا نقدی را پرداخت نماید
یا در ظرف یک ماه از ابلاغ دادخواست اعسار را مطرح نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پرونده به اجرای احکام رفته. بزودی برای شما اجرائیه صادر میشود که از سامانه ثنا قابل روئیت است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پیام کاملا واضح است باید خود را جهت پرداخت محکومیت مالی آماده نمایید