مشاوره حقوقی رایگان - شکایت گروهی در قرارداد پیش خرید و ممنوع الخروجی سازنده

با سلام سازنده ای با مالک واحد ویلایی قرارداد مشارکت بستند جهت احداث 10 واحد آپارتمان . پس از حدود 50 درصد پیشرفت کار به مشکل برخوردند و ساخت از سوی سازنده متوقف شد. از 10 واحد 5 تا مربوط به مالک و 5 تا هم مربوط به سازنده است . 3 تا از واحدهای سازنده رو من و 2 نفر دیگه دوستانم پیش خرید کرده ایم . هر کدام از ما 3 نفر بصورت جداگانه سازنده رو شکایت کردیم. مالک نیز سازنده رو شکایت کرده. ولی هیچ کدوم تا حالا از طریق داوری نتیجه نگرفتیم. الان 10 سال از قراردادمون گذشته ، لطفا راهنمایی کنید
1- می تونیم سازنده رو ممنوع الخروج کنیم؟
2- آیا شکایت گروهی تاثیر بهتری دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا شکایت کنید تا قاضی نسبت به ممنوع الخروجی قرار صادر کند
بله شکایت گروهی سریعتر به نتیجه میرسد