مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام وقتتون بخیر
مشکل من شناسنامه اس من پدرم اتباع بوده و مادرم ایرانی الان 22سالمه و هنوز شناسنامه ندارم یه وکیل میخواستم که راهنماییم کنه و اینکه دختر هستم هرجا هم رفتم گفتن ک چون پدر قانونی نیومده نمیشه کاری کرد چند باری هم وکیل گرفتم ک هربار امیدوارم کرد و کاری برام نتونست بکنه لطفا در این زمینه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده کاری نمیشه کرد
بهتر است خودتان از طریق امور اتباع پیگیری کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی مدارک وجود دارد تحت شرایط یمی توانید اقدام به اخذ شناسنامه کنید