مشاوره حقوقی رایگان - جلب افراد دارای معلولیت

من معلول هستم نمیتوانم راه بروم.به شخصی.بدهکاربودم مبلغ هشت میلیون توشورامحکوم.شدم.اجراییه صادرکردند.ده روزمهلت.دادن.تااموالی.معرفی کنم هیچ اموالی ندارم.چکارکنم.زندان.نروم.قانونی.درباره.فردمعلول.هست.راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعسار بدهید و بصورت اقساطی پرداخت کنید
باید طرف سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار را ثبت کنید بعد از صدور حکم اعسار در صورتی که با درخواست شما موافقت شد می توانید به صورت اقساطی پرداخت کنید و اگر اقساط را پرداخت نکنید می تواند شما را جلب کند .