مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام .بنده یک پرونده اتهام رشاء و ارتشاء موضوع اتهام کاملا کذب نزد دادسرا دادشتم که قاضی محترم پرونده قرار منع تعقیب صادر و در متن قرار قید شده پرونده از آمار کسر وبا حفظ بدل به مرجع صالح ارسال شود .که پس از 25روز.... سه روز پیش پیامک آمده برام که پرونده شما در شعبه 103دادگاه‌ کیفری 2ثبت ودرصورت نیاز ابلاغ خواهد شد. حال نمیدونم منظور از اینگونه ارسال قرار بدون اعتراض به قرار از جانب کسی به دادگاه ارسال شده ویا اینکه به قرار اعتراض شده وبنده نمیدانم
با تشکر

پاسخ ها :

با حفظ بدل از موجودی شعبه کسر و به مرجع صالح ارسال گردد رشا ارتشا