مشاوره حقوقی رایگان - طلای مادر بعد از فوت

سلام....من مادرم حدود 1 سال پیش فوت کردن....مادرم با من و همسرم زندگی میکردن و الان برادرم شکایت کردن که مادرم طلا داشته که اصلا همچین چیزی نبوده اخه باید یه فاکتور خریدی باشه که من قبول کنم....فقط یه یخچال بوده و ظروف اورده زمانی که خواسته با ما زندگی کنه....من چجوری باید از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتون به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و شما می توانید موضوع را انکار کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما نیازی به اثبات گفته خود دارید برادرتان وجود طلاها را باید ثابت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مطابق قاعده‌ی البین عل المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما فارغ از اثبات هستید ایشان ادعا مینماید و باید اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

او باید ادعای خود را ثابت کند شما نباید کاری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکلی برای شما پیش نمی آید برادر شما مدعی است و باید ادعای خود را ثابت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت برادر شما چون مدعی است، باید دلیل قانونی ارائه کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند ولو با شهادت شهود البته امکان جرح شهود برای شما‌ هست.

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

برادر شما در مقام مدعی بوده و باید با ارایه ادله موجه درصدد اثبات ادعای خویش باشد نه شما.