مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

سلام. یک نفر 4 حبه از 72 حبه یک ملک مشاع را طبق سند دارد. دو نفر از مالکین که 30 حبه از این ملک را دارن تقاضای تفکیک کرده اند. پرونده با توجه به غیر قابل تفکیک بودن برای مزایده فروش رفته. سئوالم اینه1- که آیا مزایده در پاکت در بسته انجام می گیره؟2- مالکینی که سهم بیشتری دارن حاصر به خرید هستن . آیا اگر فردی غیر از مالکین عمده پیشنهاد خرید بیشتری نسبت به مالکین بدهد ، بعد از آن ،مالک عمده میتونه بگه من خودم با این قیمت موافقم و حاضر به خرید هستم و ملک دست غیر نیفتد.
ضمنا جلوی ملک، مغازه است که فرد دارای 4 حبه مشاع، حدود 37 ساله که در یک مغازه از این ملک کاسبی میکنه بجای 4 حبه اش. و بقیه ملک مسکونی است. البته مالک 4 حبه فوت کرده و مغازه را وراث اجاره داده اند

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
در مزایده در پاکتهای سر بسته پیشنهاد قیمت داده میشود فرد دیگری غیر از عمده مالکین نیز میتواند در مزایده شرکت کند ولی باید پیشنهاد خود را برابر شرایط مزایده به اطلاع مجری مزایده بگذارد و اینطور نیست که بعد از بازگشایی پیشنهادات رقم بالاتری از برنده یا برندگان مزایده اعلام کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مزایده در پاکتهای بسته انجام میشود و هر یک از شرکت کنندگان باید مبالغ پیشنهادی خود را از ابتدا اعلام کنند

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

مزایده در پاکتهای بسته انجام میشود و هر یک از شرکت کنندگان باید مبالغ پیشنهادی خود را از ابتدا اعلام کنن