مشاوره حقوقی رایگان - واریزی شخص ثالث

سلام.
مشتری ای دارم که دوسال پیش از طریق شخص دیگری بدهی اش را به من داده. به عبارت ساده تر، 100 میلیون تومان به من بدهکار بود. از دوست خودش میخواد که مبلغ رو به حساب من واریز کنه و من جهت احتیاط از مشتری خودم رسید مکتوب با امضا و اثر انگشت گرفتم که این وجه از طریق شخص ثالث بابت تسویه بدهیش بوده.
حالا اون شخص ثالث بعد از دوسال، شکایت کلاهبرداری مطرح کرده.
مشتری خودم رو پیدا نمیکنم که حضورا بیاد و شهادت بده. فعلا فقط رسید مکتوب با امضا و اثر انگشت ازش دارم و یک یا دو شاهد.
آیا شکایت کلاهبرداری طرف به جایی میرسه؟
قبلا این مطالب را طی یک لایحه به بازپرس ارائه کردم.
ضمنا حالا احضاریه آمده با این مضمون؛ برای دفاع از اتهام انتسابی و در صورت عدم حضور جلب، یک وکیل دادگستری همراه داشته باشید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت کلاهبرداری نتیجه ای نخواهد داشت و اگر کسی از حساب وی به صورت غیر مجاز پول برداشت کرده یا به حساب دیگری واریز کرده چرا بعد از دو سال اقدام کرده است و دادگاه ادعای وی را نمی پذیرد و از طرفی برای شما مشکلی پیش نمیاد.
نامبرده باید دادخواست حقوقی مطرح کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر شکایت ایشان نتیجه ایی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کلاهبرداری در مبالغ زیر صد میلیون داری مرور زمان یک ساله هست و نتیجه ای ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق اظهارات شما به نظر نتیجه مطلوبی در بر نخواهد داشت