مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

با سلام خدمت وکلا محترم برای من ابلاغیه در تاریخ4/12 /4001 آمده که شخصی به نامx مبنی بر مشارکت در کلاهبرداری یارانه ای به مبلغ 21میلیون
در صورتی که نه من طرف رو می شناسم ونه رایانه ای دارم ولی به خاطر نوع شغل از تمام استانها واریزی ودر بعضی از موارد ازمشتریان بد حساب شکایت کرده ام
ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

حضوری تشریف ببرید و یا وکیل بفرستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید