مشاوره حقوقی رایگان - سند تضمین در مقابل واگذاری

سلام. در زمینی با کاربری مرغداری با برادرم بصورت 3 دنگ 3 دنگ شریک هستم جهت اخذ مجوزهای مربوطه ادارات ذیربط درخواست واگذاری مالکیت یک نفر به نفر بعدی را نموده اند و من چون در آن شهر نیستم می خواهم 3 دنگ را در دفتر اسناد رسمی به نام برادرم واگذار کنم که بعد از دریافت مجوزها و در هنگام صدور اسناد مالکیت بنام هر دو مان شود آیا تا آن زمان و جهت اطمینان چه سندی را بایستی از ایشان اخذ نمایم . وکالت کاری مورد موافقت ادارات مربوطه نبوده و 1آنها فقط با نفر طرف می باشند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می بایست در این خصوص قرارداد یا توافقات خود را مکتوب نمایید که بتوانیم بعداً به آن استناد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شراکت نامه تنظیم نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام منطقی ترین راه تنظیم سند است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اقرارنامه رسمی در خصوص سهم مالکیت خود از او دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قرارداد عادی بین خود تنظیم کنید و از وی وکالت‌نامه و اقرار نامه رسمی بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از وی وکالت‌نامه و اقرار نامه رسمی بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در دفاتر اسناد رسمی تعهد نامه بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علاوه بر قرارداد مکتوب بین خود اقرار نامه محضری ووکالت نامه نیز اخذ نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرارداد و اقرار نامه در این خصوص تنظیم نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ اقرارنامه رسمی در خصوص سهم مالکیت خود از او دریافت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قرارداد یا توافقات خود را مکتوب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود یک قرارداد تخصصی تنظیم گردد وجه التزام مشخص شود و...

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

اقرارنامه رسمی تنظیم کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قرارداد و اقرار نامه را در دفترخانه تنظیم نمایید