مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ امضای قرارداد

با سلام تاریخ تنظیم قرارداد یک روز بعد از تاریخ روی امضاها است و اینکه تاریخ روی امضاها روز عقد قرار داد است آیا می توان تاریخ روی امضاها را ملاک قرار داد؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام تاریخ روز عقد قرداد معتبر تست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به قصد طرفین دارد و نیت شما
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تاریخی که در قرارداد درج شده ملاک است مگر اینکه ثابت شود تاریخ قرارداد غیر از تاریخ مذکور بوده که این موضوع نیاز به اثبات است و به راحتی نمی توان ثابت کرد.