مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور

سلام. در ساختمان 3 طبقه همسایگان بدون گرفتن مجوز اقدام به نصب آسانسور کردند و قرار شد طبقه سوم 50 و دوم 35 و اول 15 درصد هزینه نصب را بدهند حالا مشکل هزینه نگهداری و تعمیرات آن هست آیا مگر غیر این است که هزینه ها هم به همان نسبت 50،35،و 15 نسبت به طبقات پرداخت شود قبلا از لطف شما سپاسگزارم که پاسخ بنده را می‌دهید ضمنا ساختمان 22 سال ساخت میباشد و نصب آسانسور 4 سال قبل انجام شده سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا هزینه های ساختمان اگر کلی باشد بر عهده مالک و اگر جزیی و مصرفی باشد برای ساکنین به طور مساوی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همانطور که در نصب توافق کردید الان هم میتوانید توافق کنید و اگر توافق نکنید قانونا باید همه مساوی هزینه را بدهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا هزینه ها ی تعمیر که ربطی به مساحت قسمت های اختصاصی آپارتمان ندارد بصورت مساوی تقسیم می شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه تعمیرات براساس متراژ برعهده تمام مالکین است مگر برخلاف آن توافق شده باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه باید در مشاعات به صورت مساوی پرداخت کنند مگر اینکه توافقی بین آنها وجود داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست به صورت مساوی تقسیم گردد مگر اینکه توافق صورت گرفته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا بطور مساوی است مگر خلاف آن توافق گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه های تعمیر و نگهداری آسانسور جزیی از هزینه شارژ ساختمان می باشد و به همان نسبت شارژ باید تقسیم شود مگر مالکین به محو دیگری توانف کنند.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

هزینه های جزئ ساختمان برعهده مستاجراست و هزینه های کلی برعهده مالک مگر خلافش ثابت بشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام همان طور برای نصب آسانسور توافق نموده اید برای تعمیرات و نگهداری هم توافق نمایید در غیر این صورت باید به طور مساوی هزینه ها را پرداخت نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام هزینه‌های کلی با مالک و جزیی با مستأجر است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام به نظر میرسد چون مشاع بین همه ساکنان استفاده میشود بصورت مساوی عادلانه تر باشد چنانکه الان در شهر تهران هزینه آسانسور بالسویه و مساوی تقسیم میشود