مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با نصب آسانسور

سلام در یک آپارتمان 16 واحدی 13 واحد موافق نصب آسانسور هستن و 3 واحد متولی نصب شدن با پیمانکاری که سربرگ و مشخصاتش ثبت نشده وارد قرارداد شدن و عمل تخریب راه پله رو خودشون شخصا و بدون صلاحیت دارن انجام میدن ما ازشون درخواست مدارک فنی کردیم ندادن و حواله به نمونه کارهای پیمانکار دادن کار های قبلی پیمانکار هم همه بدون بیمه و پایان کار هستن حالا از یکی از ما که ملکمون انحصار وراثتیه به حل اختلاف شکایت درخواست سازش کردن و ما توی جلسه‌ی سازش شرکت نکردیم این رو اضافه کنم که چون توی اون ساختمون ساکن نیستیم توی هیچ کدوم از جلسات مجمع از ما دعوت نمیکنن نتایجش رو بهمون اطلاع نمیدن و صرفا موقع پول گرفتن امانمون رو میبرن و چند سال پیش هم یه دور برای نصب آسانسور پول جمع کردن و کار رو انجام ندادن و پولش رو صرف قیرگونی کردن مشکل اصلی ما باهاشون اول عدم اعتماد دوم نبود پیوست فنی قابل اتکا و نحوه ی تقسیم ناعادلانه‌ی هزینه ی نصبه آیا با وجود عدم سازش میتونن توی دادسرا مارو محکوم به پرداخت هزینه اونجوری که خودشون خواستن بکنن و درخواست ضرر و زیان کنن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با نصب آسانسور فاقد استاندارد توسط پیمانکاران بدون مدرک معتبر مخالفت نمایید.