مشاوره حقوقی رایگان - التزام به انجام تعهدات

سلام
دوستان اینجانب می خواهم یک ساختمان چند طبقه را بسازم ودر حال حاضر می خواهم کار های ساخت وساز آن را از صفر تا صد واگذار کنم به یک پیمانکار که کلیه مصالح مصرفی مورد نیاز ساخت ساز را هم خودش تامین کنه اعم از آهن الموتور سیمان ماسه و غیره را تامین کنه باید چطوریه با آن قرارداد تنظیم کنم که ایشان با همین مبلغ پولی که در حال حاضر به آن می دهم این ساختمان را بسازد و تحویل دهد نه اینکه وسط راه کار را تعطیل یا فسخ کند یا بعد از چند سال دوباره بیا بگه مابه التفاوت قیمت ها را بهم بده چون باید ساختمان را در عرض دوسال بسازد و در این غیر صورت باید خسارت تاخیر را از آن گرفت
باید چطوری قرارداد با ایشان تنظیم نمود که در همه حال ملزم به انجام تعهد باشه و این کار را به همین پولی که به نرخ روز به آن می دهم بساز و تمام راه های دور زدن توسط پیمانکار را به صفر برسانم چون این شخص سابقه بدی دارد چون همشیه کارهای پیمانکاری خودش را در وسط راه فسخ می کند
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تنظیم قرارداد مشارکت یا هر قرارداد دیگری می توانید از طریق سایت درخواست بدهید و یا به دفتر وکیل مراجعه کنید