مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده مالک سه دانگ از شش دانگ یک ملک مشاعی هستم(سنددارم) و از آن سه دنگ دیگر هم ارث میبرم و به بخاطر عدم توافق در سه دانگ دیگر با سایر ورثه درخواست تقسیم ماترک دادم و دادگاه رای ب فروش ماترک از طریق مزایده رو داده
میخواستم ببینم سه دانگ ورثه فقط میره مزایده یا کل ملک میره چون دادگاه رای ب تقسیم ماترک داده و اون سه دنگ دیگه جز ماترک نیست ؟
ایا راهی بغیر از مزایده وجود داره ک ملک وارد مزایده نشده و کارشناس قیمت گذاری کنه و پول رو بریزم ب صندوق دادگستری ک مزایده هم‌انجام نشه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید درخواست کنید سهم وراث را می دهید نسبت به ان سه دانگ اما اگر ورثه قبول نکنند خواهی نخواهی میره مزایده

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فقط آن 3 دانگ که جز ماترک هست به مزایده گذاشته می‌شود.
می توانیدخودتان در مزایده شرکت کنید و ملک را بردارید