مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت

سلام. من میخوام مهاجرت کنم اما شوهرم راضی نیستو همراه من نمیاد میخواستم بدونم اگر برم ایشون میتونن منو به کشور برگردونن؟؟

پاسخ ها :

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام برای خروج از کشور از راه قانونی به رضایت شوهر نیاز هست ولی در صورتی که از هر طریقی خارج بشید نمیتونن شمارو برگردونن

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام امکان استرداد شما به ایران وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما فقط برای خروج نیاز به اذن دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای خروج نیاز به اجازه همسر دارید ولی امکان استرداد و عودت شما به کشور از سوی زوج منتفی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام برای خروج نیاز به اذن همسرتان می‌باشد ولی در ورود مانعی برایتان نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر برای اخذ پاسپورت نیاز به اذن زوج دارید اگر خارج شوید و مراجعت نمایید امکان ممنوع الخروج کردن نیز می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به هر دلیلی از کشور خارج شوید زوج نمی تواند به کشور برگردونه

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،جهت خروج از کشور نیازمند اجاره همسرتان هستید.