مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین در روستا

سلام من دهیار یک روستا در استان گیلان هستم بنیاد مسکن یک زمین 12هکتاری در روستای ما با کاربری باغ داشت که آن را به کاربری مسکونی تغییر داد آیا درصدی از آن زمین را دهیاری میتواند به عنوان حق تفکیک مطالبه نماید؟چند درصد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه توافق با مالکین خصوص تغییر کاربری مطابق رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری ممنوع میباشد