مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش ملک مشاعی

سلام خسته نباشید من دستورفروش ملک مشاع ازدادگاه گرفته ام یک اپارتمانی هست که 3دانگ 3دانگ با همسرم شریک هستیم درمرحله اول خریدارپیدانشد اگردرمرحله دوم خریدار پیدا نشدچه اتفاقی میافتد

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. یا باید خود سهم ایشان را در مزایده تملک کنید یا درخواست تجدید مزایده بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در مرحله دوم پیدا نشد شما میتوانید ده تا پانزده درصد پایین تر خودتان بر دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با کاهش 10 تا 15 درصد مبلغ می توانید خودتان آن را بردارید