مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت عدم پرداخت مبلغ قرارداد

سلام خسته نباشید ما یک دفتر طراحی معماری داریم که یک قرارداد طراحی با کارفرما بستیم و یک سوم مبلغ قرارداد ابتدا دریافت کردیم حالا بعد از اتمام کار کارفرما چند هفته ای میگفتند پول واریز میکنند اما متاسفانه نکردند و الان یک هفته هست که جواب تلفن مارو هم نمی دهند.
شایان ذکر است که ایشان یک ملک در مشهد داشتند و خودشان مقیم خوزستان هستند.
و اینکه ما شرکتمان ثبت هم نشده است.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

مهم نیست میتوانید علیه انها شکایت کنید