مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق الزحمه به نماینده مالکان در ساخت آ‌‌پارتمان

سلام خسته نباشید، آیا باید به کسیکه بعنوان نماینده مالکان در قرارداد مشارکت در ساخت هست دستمزد پرداخت کرد؟
در قراردادی که بین ما و سازنده بسته شده یکی از مالکین بعنوان نماینده بقیه مالکین انتخاب شده بوده و هیچ بندی در قرارداد نیست که ایشون باید دستمزد بگیرد ولی الان ایشون اظهارنامه برای بقیه مالک ها فرستاده و درخواست دستمزد بابت دوسالی که اونجا بوده دارد و ایشون هیچگونه گزارشی هم بابت کارهای نظارتیش بما نداده است و آیا ما باید به ایشون پول بدهیم؟ و الان دادخواست به دادگاه دادن. لطفاً راهنمایی فرمایید چیکار کنیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام نمایید که هیچ گزارشی ارائه نداده و عملا کار خاصی انجام نداده است و صرفا با سازنده در تماس بوده .
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که نتیجه هیچ دعوایی قابل پیش‌بینی نیست و باید طرفین بیاید دفاعیات و مطالب خود را عنوان کنند و در نهایت با توجه به اوضاع و احوال پرونده دادگاه تصمیم گیری میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه هیچ دعوایی قابل پیش‌بینی نیست و باید طرفین بیاید دفاعیات و مطالب خود را عنوان کنند تا قاضی تصمیم گیری کند