مشاوره حقوقی رایگان - ملک وقفی

با سلام. پدربزرگ بنده زمینی به مساحت شش هزار متر را وقف کردند و مطابق وصیت فرزندان ذکور اجماعاً اداره ملک را در اختیار دارند. چند ماهی است پدر بنده فوت شده. تکلیف این ملک چیست. آیا می شود وراث فرزند فوت شده شخص صالحی را برای کنترل نحوه ی استفاده ملک تعیین کنند؟ یا اختیار تنها با سایر فرزندان ذکور می باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است