مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد پیمانکار خانه در اتمام ساخت

سلام. دی 99 طی یک قولنامه خانه ای در روستا از یک بنگاهی خریداری کردیم که ایشان علاوه بر فروش ، پیمانکاری نو سازی خانه را نیز بعهده گرفتند. مبلغ کل 640 میلیون با هزینه نو سازی شد که 540 میلون طی سه قسط پرداخت شد و 100 تومن ماند برای اتمام کار و سند زدن. قرار بود سه ماهه تحویل بدهد و روزی صد هزار جریمه دیرکرد. الان 13 ماه گذشته و کار را تمام نکرده و نیمه کاره رها کرده. در تعهدی دوباره از اول 1401 روزی یک میلیون دیر کرد تعهد داده که تمام کند. ولی الان تلفنها را پاسخ نمیدهد و پیشرفتی هم در کار انجام نشده است. برای شکایت و رسیدگی باید چکار کنم؟ با توجه به اینکه 100 میلیون طلب دارد و تعهد دوباره دیر کرد داده ، ولی کار نمیکند؟ برای شکایت کجا مراجعه کنم ؟ شورای روستا برم یا دادگاه شهرستان؟ ممنونم از شما اساتید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به انجام تعهد وخسارت دیر کرد بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه باید اقدام کنید