مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دادخواست الزام به‌ تنظیم سند رسمی ملک

باسلام وعرض ادب و احترام
بنده 90متراز ملکی که مساحت آن 370متراست خریداری نموده ام که 370مترسندکلی دارد
من از ع.س فرزند ج.س . ج.س فرزند م.س خریداری نموده ام. سندملک بنام م.س که پدربزرگ عوس می‌شود میباشد.
هر سه نفر فوت کرده اند
بنده درخواست تنظیم سند رسمی ملک کرده ام . من از ورثه ع.س شکایت کرده ام
دادخواست من بخاطر درست مطرح نشدن رشده است. ممنون میشم راهنماییم کنید. با احترام و سپاس از زحمات و لطف مسئولین محترم قضائیه و وکلای ارجمند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
جهت تنظیم دادخواست می توانید از طریق سایت درخواست بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است برای تنظیم دادخواست صحیح با یک وکیل در میان بگذارید تا به مشکل قبلی بر نخورید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و تمام ورثه اقامه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید با یک وکیل مشورت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این اشتباه هستش که اکثر مردم عزیز کشورمان انجام می‌دهد هر کاری را باید به متخصصان کار سپرد شما می بایست دادخواستی تنظیم کنید مبنی به تنظیم الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت یکی از مدارک شما بررسی بشه اما میتونه به طرف یه فروشنده یا تمام ورثه اقامه شود گرچه نیاز به بررسی دارد بهترین که این کار را به یک وکیل محترم دادگستری بسپارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مشاعی به طرفیت فروشنده و تمام ورثه اقامه نمایید