مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و نشتی اب به واحد پایین از حمام

سلام
من مستاجر یک واحد مسکونی در مجتمع و طبقه هفتم هستم بنا ب دلایل کاریم ی ماه بود ک خونه نبودیم ک نگهبان مجتمع تماس گرفت و گفت صدای اب میاد و سقف طبقه پایین حمام سقف کاذبش ریخته و نشتی اب داره ک بلافاصله من خودمو رسوندم دیدم ک درسته اب نشتی کرده ولی نه لوله ترکیده نه چیزی فقط سرامیک پذیرایی خیس خورده بود طبقه پایین رفته بود از حمام فقط خواستم ببینم با صاحب خونه چیکار کنم الان اورده کف حمام و سرامیک و ایزوگام کلا تعمیر کرده از نو و واحد پایین هم درست کرده و میگه باید تو بدی 8 ملیون خسارتشه درست کردم میخواستم ببینم با وجود ایزوگام استاندارد و سلامت ساختمان ک نباید اب بره پایین اگه رفته ینی زیر کار مشکل داره خودشم بالای ده سال سکونت داشته عمرشو کرده پس چرا من بدم اخه لطفا کمکم کنید الان 4 ماهه ک از اونجا در اومدم ولی موقعه اساس کشی بابت خسارتش بی اجازه اومده تلوزیونمو برداشته برده میگه پولمو بده تا برگردونم وگرنه میفروشمش واقعا موندم لطفا تجربه بدین خسارت پای کیه و من چیکار کنم الان ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تامین دلیل می گرفتید، الان هم با شهادت شهود یعنی کسانی که ساختمان را نم گیری کردند میتوانید اول به اتهام سرقت تلویزیون از کسی که تلویزیون را برداشته شکایت زور گیری بکنیدبعد به احضار مطلعین شامل موجر خودت و کارگرا ن ازحود سلب مسئولیت کنید