مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص از بین رفتن بکارت حلقوی

سلام
در نامه بکارت خانم بنده قبل از عقد نوشته شده پرده از نوع حلقوی و سالم هست.
بعد از دو سه بار دخول عمیق هیچ اثری از خونریزی مشاهده نکردیم
الآن خانمم شکایت کرده و میگه من باکره هستم و میخوام از حق حبس استفاده کنم
آیا با توجه به اینکه خونریزی در دخول عمیق مشاهده نکردیم امکان داره پزشک قانونی نتواند دخول رو تشخیص بده و بنویسه باکره هست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرظرف مدت سه هفته باشدپزشکی قانونی میفهمد