مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس زن

با سلام
آیا درصورت استفاده زن حق حبس و درخواست مهریه، مرد میتواند درخواست تقسیط مهریه کند؟ راه قانونی داره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

برای رفع حق حبس خیر

پرسشگر :

ممنون از جواب شما بزرگوار، بنده منظورم درخواست تعویق یا تقسیط مهریه بود، و اینکه زوج میتواند در طول پرداخت مهریه، ازدواج موقت یا دایمی کند یا نه؟

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
برای اینکه تقسیط شود بله میتوانید دادخواست اعسار بدهید . ولی تا پرداخت کامل مهریه حق حبس به قوت خود باقی است