مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه موثر

باعرض سلام اینجانب درسال 92به جرم حمل مواد مخدر به تحمل 5سال حبس تعزیری و 45ضربه شلاق و 12میلیون جزای نقدی محکوم شدم که پس از گرفتن حکم عفو رهبری خوردم و حبسم دونیم سال شد و با استفاده از آزادی مشروط درسال 93 آزاد شدم و قاضی پرونده 12میلیون جریمه ام را به 5سال حبس تعلیقی تبدیل کرد که هنوز مدتش تمام نشده میخاستم بدونم محکومیتم موثره یا نه و دو سال محرومیت از حقوق اجتماعی از چه تاریخی درنظر گرفته میشود برام ممنوم

پاسخ ها :

سوء پیشینه موثر محرومیت از حقوق اجتماعی حمل مواد مخدر سوء پیشینه مواد مخدر