مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای سابقه یا سوپیشینه موثر وجود دارد؟

با سلام و خسته نباشید
بنده میخوام برای استخدام نیروی انتظامی اقدام کنم ولی متأسفانه در سن 2 ماه مانده به 15 مرتکب یه اشتباه شدم خودرو که مطلق به خواهرم بود برداشتم و با بچه خواهرم دوتا از دوستانم رفتیم جلوتر از خونه دور بزنیم که زمان برگشت گشت نیروی انتظامی مارو دید و به ما ایست داد متاسفانه خیلی ترسیدم فرار کردم و حیف فرار اینه خودرو برخورد کرد به ستون من وایستادم دوستام فرار کردن منو بچه خواهرم موندم رفتم جلوتر وایستادم پلیس منو گرفت خیلی ترسیده بودم منو بردن کلانتری مامور صورت جلسه نوشت نوشته بود داخل صورت جلسه راننده مخاطر آمیز به چندین خودرو عبوری برخورد داشته دونفر از تاریکی شب استفاده کردن فرار کردن خلاصه گفت دو روز شاکی نداشته باشی میفرستم دادگاه منو فرستادن دادگاه داخل کلانتری یه برگه دادن گفتن پر کن چرا فرار کردی علت فرار دوستات گفتم ترسید فرار کردیم مارو بعد دو روز فرستادن دادگاه اطفال نوجوانان کیفری 2 مجتمع قضایی دوتا بودن منو فرستادن آقا دیگه اونم دادگاه کیفری بود اطفال و نوجوانان رفتیم جای قاضی خودمون بردن پارکینگ قاضی گفت چرا فرار کردی معمو گفته زدی به ماشین من هیچ شاکی نداشتم تا حالا هیچ وقت پام به دادگاه باز نشده بود بار اولم بود بعد قاضی گفت تهد سفت و سخت ازتون میگیرم از منو پدرم تهد گرفت و گفت اسمت داخل سیستم ثبت شده حتی تهران بری من میترسم چون گفت اسمت داخل سیستم ثبت شده تا 18 سال در صورت ارتکاب جرم برخورد میشه چون بار اولم بود بعد چند روز از دادگاه تماس گرفتن گفتن برین دادنامه از کافینت بگرین داخل دادنامه اینو نوشته بود اتهام رانندگی بدون پروانه رسمی یجا نوشته بود گردش به کار: در این پرونده متهم به اتهام رانندگی بدون گواهی نامه دستگیر شده که باتوجه به صغر سن متهم پرونده به این دادگاه ارجاع شده رای دادگاه در خصوص اتهام آقای **فرزند ** متولد** شماره ملی** محصل ساکن مشهد دایر به رانندگی بدون گواهینامه با وسیله نقلیه دادگاه با توجه به گزارش مرجع انتضامی واقرار صریح نامبرده در جلسه رسیدگی و دفاعیات پدرش بزه انتسابی به نامبرده را محرز ومسلم دانسته لذا به استناد بند الف 88قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 باتوجه به اینکه سن متهم بین 9تا15 سال تمام شمسی است متهم به والدینش با اخذ تهد به تادیب و تربیت مواظبت در حسن اخلاق وی تسلیم می‌گردد تا بادادن آموزش‌های لازم به این امر اهتمام ورزند. رای صادره حضوری و ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در دادگاه های تجدید نظر استان خراسان رضوی میباشد. ریس شعبه 121 دادگاه کیفری دو مشهد بجانشینی دادگاه ویژه اطفال و نوجوانان م.س این بود داد نامه خیلی میترسم سابقه یا سوپیشینه پشه تعهد گرفتن ولی چون اسمم بخواطر گواهینامه داخل سیستمه بار اولم بود حفاظت ناجا رد نمیکنه خواهش میکنم پاسخ بدید از اون موقع تا حالا هیچ چیزه دیگه نیست ولی بخواطر اون صورت جلسه کلانتری و دادگاه رفتم میترسم داخل دادنامه ننوشته بود فرار یعنی قاضی لهاذ نکرده فرارو خیلی میترسم سابقه داشته باشم خواهش میکنم پاسخ بدید خیلی نگرانم در ضمن قاضی حتی جریمه گواهینامه نکرد فقط درخواست کمک دارم؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام پرونده شما تاثیری در استخدام ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید گواهی عدم سوپیشینه بگیرید