مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه در خصوص چک

با سلام و خسته نباشید
بنده چند فقره چک به برادرم در راستای کار به او دادم تا برایم جنس خرید کند اما بجای آن رفت در راستای کار خودش خرج کرد و الان بابت چک ها که بنام من بوده شکایت شده و رای غیابی و اجراییه رفته میخواستم ببینم با تعهد نامه ایی که از برادرم در خصوص دلیل ذمه ذمه گرفتم اقرار کرده که تمام مراوده ها چه جنسی چه مالی گردن خودش است من تبرئه میشوم یا خیر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مسئولیت پرداخت وجه چک ها را خواهید داشت و بعد از پرداخت وجه چک ها میتوانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت برادرتان اقامه کنید
و اگر حکم کیفری غیابی صادر شده باشد امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درست است که برادر شما تعهد داده ولیکن صادر کننده چک شما بودید لذا محکوم خواهید شد وبعد از پرداخت باید به برادر خود مراجعه ومطا لبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به عنوان صادر کننده چک مکلف به پرداخت وجه چک هستید
بعد از پرداخت چک می توانید به برادران رجوع کنید.