مشاوره حقوقی رایگان - مجازات توهین

با سلام
بنده کالایی از فضای مجازی خریداری کردم و فروشنده کلاهبردار از اب در اومد. من هم طی بحثی که باهاش داشتم از روی عصبانیت حرف هایی زدم. (مثل اینکه بی ابروی حروم خوری و برو گمشو و...)
من شکایت کردم و پلیس حسابش رو مسدود کرد و پولم رو برگردوند و من هم بسته ای که بعد از شکایت فرستاده بود رو از پستچی تحویل نگرفتم.میخواستم بدونم میتونه به اتهام توهین از من شکایت کنه؟چه مجازاتی داره؟
و اگر شکایت کنه من چه زمانی و از چه طریقی متوجه خواهم شد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بلهدممکن است شکایت کند و به جزای نقدی محکوم شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوتند شکایت کند و جزای نقدی محکوم شوید