مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

باسلام واحترام‌
اینجانب طلبی از شخصی داشتم و تنها چیزی که بنام ایشون بود دوسهم مشاع از 9سهم مشاع باغی بود که به خواهروبرادرهاشون منتقل و سندمشاع برای سهم هرکدامشان وهمچنین محکوم صادرشده بوده. دردادگاه مقررشده سهم محکوم ازطریق مزایده به فروش گذاشته شود چون باغ مشاع و غیرقابل افراز میباشد سوال من اینه که ایا دادگاه کل ملک رو برای مزایده میگذارد که درنهایت بعداز فروش کل سهم من و بقیه داده شود یا فقط دوسهم محکوم به مزایده گذاشته میشود باتوجه باینکه باغ مشاع وغیر قابل تفکیک و افراز و قطعا بدون مشتری خواهد بود درقانون دراینگونه موارد چه حکمی مقرر شده است. باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع توقیف ملک دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا جزییات بررسی شود