مشاوره حقوقی رایگان - گواهی صحت و سلامت عقل

من به پزشکی قانونی مراجعه کردم و درخواست صحت وسلامت عقل دادم پزشکی قانونی مرا ب دکتر متخصص اصابت و روان فرستاد و بعد از معاینه چنین نظری پزشکی قانونی صادر کرد.از لحاظ اختلالات روانپزشکی موردی ندارد و مسلط ب امور خویش است.دیگه نیاز ب معرفی ب دکتر مغز واعصاب نداشت لطفا راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای چی میخواهید؟ مگه کسی از شما شکایت کرده با میخان برات قیم بگیرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علت در خواست نظر پزشکی قانونی چیست