مشاوره حقوقی رایگان - ثمنیه همسر

در قانون سهم همسر یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول می باشد. دفترخانه ها در زمان تقسیم ملک غیر منقول به توصل از کلمه قیمت اموال غیر منقول بدون ارایه مدرک مانند اقرارنامه، املاک زراعی را مستقیما بین ورات ذکور و انات تقسیم می کنند. که عملا این خلاف آشکاری در نقص قانون می باشد. قانون گذار جهت تسهیل در رد حق همسر با اضافه کردن کلمه قیمت راهکار آسان تری تعریف نموده اما واقعا قانون حق همسر از نظر ثبتی محفوط بوده و باید در استعلامات نام همسر به عنوان فروشنده قابل نگارش باشد. نطر بفرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل قابل بررسی می باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

لاحول و لآ قوه اِا بالله العلی العظیم.