مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک مشاع

ما 5خواهرو 2برادریم که صاحب یه باغ مشاعی بمتراژ 2300مترهستیم ماخواهرها هرکدام یک سهم و دوبرادرم هرکدام 2سهم از مجموع 9سهم شش دانگ را داریم وسند مشاع هم دریافت کردیم برادرم 2دنگ مشاع خود رافروخته و خریدار قصد افراز وتعیین حدود ملک خودرادارد باتوجه به اینکه اگر خریدار درخواست افراز بدهد ایا با درخواست وی موافقت میشود باتوجه باینکه متراژ یک سهم ما خواهرها هرکدام 250متر میشود و به حدنصاب لازم در صدور سند مجزای باغی برای ما 5 خواهر نمیرسد ایا ما میتوانیم جلوی افراز ایشان برای سهم دو دنگ خودش رابگیریم و دادگاه باغ را غیرقابل افراز اعلام میکند یا قابل افراز است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با توجه به اینکه کاربری ملک ، باغی است اصولا ملک غیر قابل افراز می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با توجه به اینکه کاربری ملک ، باغی است اصولا ملک غیر قابل افراز می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از ثبت پیگیری کنیدو دادخواست تقسیم ماترک دهید.