مشاوره حقوقی رایگان - افراز سند مشاع

باسلام باغی بداریم به متراژ2300متر که ازپدرمان بین 5خواهر هرخواهریک سهم مشاعی و2برادرهرکدام 2سهم مشاعی واگذارشده وهرکداممان یک برگ سندمشاعی باندازه سهممان داریم برادرم 2دنگ خود رافروخته و خریدار قصد افراز سهم خودرا دارد سهم برادرم بیش از500متر میشود اما سهم ما خواهرها حدود250 متر میشود باتوجه باینکه متراژ قابل قبول برای باغ منطورشدن بیش از 500متر هست ایا این خریدار اگر درخواست افراز بدهد پذیرفته میشود یاخیر و وضعیت یک دنگ من و4خواهر دیگرم درافراز چه میشود ایا ما میتوانیم جلوی افراز را بگیریم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با توجه به اینکه کاربری ملک باغ است اصولا قابل افراز نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به نوع کاربری زمین که باغ است افراز اراضی زراعی و باغ پذیرفته نمیشود