مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدایای دوران عقد و زندگی مشترک

درمورد طلاهای که دردوران عقدوزندگی مشترک به مناسبت هدیه روز زن،تولد،شب یلدا گرفته شده آیا زوج میتونه درزمان طلاق اونارو پس بگیره؟
همسرمن 5ماه مارو ول کرده ورفته وتمام فاکتورهای این طلاهارو جمع کرده وباخودش برده ولی طلاها دست منه،الان خودش رفته درخواست طلاق داده،ودرجلسه دادگاه گفت که من صدگرم طلا براش خریدم و میخواد اونا رو پس بگیره ایا میتونه؟ضمن اینکه یه مقداری ازاین طلاها در قواله ازدواج ازشون طلب شده
چه راهکاری پیشنهاد میدید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکانپذیر است وشما نیز میتوانید دفاع مناسب نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

امکانپذیر است وشما نیز میتوانید دفاع مناسب نمایید