مشاوره حقوقی رایگان - طلا

باعرض سلام و ادب و احترام و خسته نباشید خدمت همه دست اندرکاران این مجموعه سوال بنده اینه که برادرم درحال گذراندن پرونده نفقه و مهریه هست خانمشون گفتن با 15 میلیون راضی میشه بره کنار خواستم بپرسم از طریق طلا میشه درخواست یا شکایتی تنظیم کرد که 8 میلیون طلاها بزنیم پای این 15میلیون که گفتن

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در ابتدا باید استرداد طلاها را با ارائه فاکتور و معرفی شهود درخواست کنند و در ادامه با توجه به دفاعیات زوجه و دیگر شرایط قاضی تصمیم خواهد گرفت. استرداد طلا و هدایا موضوع پیچیده ای است و رویه ها متفاوت است و قضات به صورت سلیقه ای نیز عمل می کنند و نتیجه قابل پیش بینی نخواهد بود. نهایتاً اگر حکم به نفع ایشان صادر شد با نظر دادگاه می توانند تهاتر کنند (به پای هم بزنند).