مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد عادی و استفاده از سند مجعول

قرار موقوفی تعقیب
در خصوص شکایت x با وکالتYو
M، علیه آقای D ، دایر بر جعل اسناد عادی و استفاده از سند مجعول
صرف نظر از صحت و سقم قضیه با عنایت به این مطلب که صرف نظر از تاریخ وقوع بزه ادعایی، حسب اظهارات
و محتویات پرونده های استنادی متهم این اسناد را سابقا در پرونده هایی متعددی من جمله پرونده تقسیم ترکه که در سال
1388 مطرح گردیده، ارائه نموده است و بعضا از ناحیه اشخاص ثالث ( خواهران طرفین ) نسبت به این اسناد ادعای جل
نیز صورت گرفته است که با ارسال این اسناد به پلیس آگاهی نسبت به اصالت آنها اظهار نظر شده است، گذشته از این متهم
با ارائه این اسناد در پرونده ای با موضوع اثبات مالکیت و خلع ید مستقیما بطرفیت شاکی دادخواست مطرح نموده است و
یقینا در صورت صحت ادعای شاکی مبنی بر جعلی بودن این اسناد ایشان در همان زمان از وقوع بزه ادعایی اطلاع یافته
و این ادعای وکیل شاکی مبنی بر اینکه ایشان با توجه به شهادت شهود و مسجلین ذیل قولنامه در دفتر اسناد رسمی در سال
جاری از وقوع بزه مطلع گردیده است نیز محکوم به رد میباشد زیرا اولا مسجلین ذیل قولنامه در پرونده ی تقسیم ترکه
نیز شهادت داده اند و اظهارات آنها اخذ گردیده، ثانیا در نظریات کارشناسی ارائه شده از پرونده های استنادی به تغییر در
تاریخ اسناد ادعایی اشاره شده است؛ در نهایت نظر به اینکه بزه ادعایی از جمله جرایم قابل گذشت می باشد که به صراحت
ماده 106 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 در این گونه جرایم هرگاه متضرر از جرم صرفا در مدت یک سال از
تاریخ اطلاع از وقوع جرم شکایت نکند حق شکایت کیفری او ساقط می شود که مدت زمان مصرح قانونی در این پرونده
از سوی شاکی رعایت نشده است اینک نظر به مراتب فوق در کیفیت حاضر پرونده قابل تعقیب ورسیدگی نبوده و مستندا
به ماده 106 قانون مارالذکر قرار موقوفی تعقیب صادر و اعلام می دارد. قرار موقوفي تعقیب صادره ظرف مدت بیست
روز پس از ابلاغ قابل اعتراض از سوی شاکی خصوصی در محاکم محترم تجدیدنظر استان خراسان شمالی می باشد با توجه به رای صادره چطوری میتونم اعتراض کنم که نتیجه مثبت بده ممنون از راهنماییتون سپاسگذارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جرم جعل چون جز جرائم قابل گذشت است مشمول مرور زمان شکایت یک ساله می باشد ولیکن استفاده از سند مجعول رویه متفاوت بوده وبرخی از قضات انرا جرم استمرار یافته تلقی ومشمول مرور زمان نمیدانند در هرصورت نتیجه بستکی به نظر دادکاه رسیدکی کننده خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این جرم مشمول مرور زمان شده است علی ایحال تنها دفاع شما این است تاریخ اطلاع خود از وقوع جرم را توجیه کنید . در صورت تمایل به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما جهت
اظهارنظر دقیق حقوقی ، نیاز به بررسی
مستندات و اخذ توضیحات بیشتر
خواهد بود