مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند عادی

با سلام ، بعد از توقیف خودروی بدهکار شخص ثالث مدعی مالکیت شده و قولنامه ای به دادگاه ارائه نموده . ما شکایت جعل کردیم و کارشناسی اعلام کرد که تاریخ واقعی نیست اما دادیار میگه چون هنوز مالتو نبرده و ضرری بهت نرسیده نمیتونم کیفرخواست صادر کنم !!!!
سوالم از وکلای محترم اینه که ایا استفاده از سند مجعول حتما بایستی با ضرر و زیان همراه باشه یا به تنهایی جرم اتفاق افتاده ؟
اگر خیر تحت چه عنوانی باید شکایت کنیم تا معامله ابطال بشه؟
با سپاس

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جعل جرم مقید است لذا نتیجه آن مطابق ضرر و زیان باید مسلم باشد اما در خصوص توقیف خودروی مدیون به استناد قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون اجرای احکام مدنی ثالث اجرایی ادعا می‌کند و شما می‌بایست بر ادعای ایشان خدشه بر مالکیتش وارد کنید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
حتی با استدلال دادیار محترم تبانی برای بردن مال غیر مفروز هست
با اثبات جعلی بودن سند، معامله ادعایی و مدارک اون ابطال خواهد شد.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

معمولا اگر ضرری متوجه نشود از نظر مقام تحقیق مجازاتی هم نیست.
قرار اناطه را درخواست کنید.بعضا میپذیرند.
ضمنا در اولین فرصت به جهت اهمیت موضوع با مستندات خود با وکیل متخصص مشاوره حضوری نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری را ول کنید همان نظر کارشناسی و قرار منع تعقیب را با یک لایحه که وکیل برایتان می نویسد ببرید به دادگاه محل توقیف خودرو ارایه دهید تا اعتراض او رد شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نظریه کارشناسی را به دادگاه اعتراض ثالث ارائه کنید