مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام
پدر بنده 16 سال پیش فوت کردن
از ایشان یه خانه به ارث رسیده
که بنده در ان زمان 17 ساله و برادر صغیر بودن و پدر بزرگم در قید حیات بوده که او نیز ارث میبرده و همچنین والده بنده . پدربزرگم تمام سهم الارث را به من و برادر بخشید و وکالت امورات برادر که صغیر بود به مادرم داده شده البته در بندی با نظارت دادگاه در ان دوران مادرم برگه ای رو از من امضا و اثر اگشت به بهانه انجام امورات اداری که متاسفانه بعد 16 سال متوجه شدیم بعد ازدواج مجدد ایشان واگذاری زمین پدرم رو بنام خود کرده و علیه ما پرونده تصرف عدوانی بازکرده و بدنبال اخراج من و برادرم شده است دراین میان سهم برادرم مشخص است و ادعا میکنن که بنده خود سهم خود را به مادرم بخشیدم در قبال مبلغی که در ان برپه نوشته بود که اصلا بند از وجود ان خبری نداشتم و مبلغی هم اصلا پرداخت نشده سوال بنده اینکه ایا بندر در ان سن اعتماد به مادرم کردم و برگه سفید امضا کردم دادگاه چه نظری خواهد داشت و بنده چطوری ادا خودم را بعد این چندسال ثابت کنم ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
می توانید پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوء استفاده از سفید امضا جرم است و یک تا سه سال حبس دارد باید با شکایت و ارجاع به کارشناس مشخص شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نتیجه قابل پیش بینی نیست میتوانیدپیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، نیاز
به بررسی مدارک و اخذ توضیحات
بیشتر خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود برگه امضا شده فاقد اعتبار است