مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار توافقنامه کتبی بعد از مرگ طرفین

سلام پدر ومادر من در ملکی با دایی من مالکیت مشاعی دارند که قابل افراز نیست سی سال قبل توافق کتبی بین طرفین برای تقسیم ملک صورت گرفته و دیواری تو سط خودشان بین ملک کشیده شده بوده در حال حاضر هر سه این مالکین فوت کرده اند و ملک دست وراث دایی من است و از ما کسی آنجا دخل و تصرفی ندارد و آن دیوار را بعد از بیست سال در سال نود و سه زمان گرفتن عدم افراز از شهرداری خراب کرده ایم . آیا این توافق نامه هنوز اعتبار دارد و وراث دایی بنده با استناد به اون توافق میتونند از اجرت المثل ایام تصرف یا خلع ید مشاعی شانه خالی کنند و رای به نفع خودشان بگیرند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تقسیم نامه میتواند معتبر باشد
و نیاز به بررسی جزئیات است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقسیط نامه الزام آور و قابل بررسی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام خیر نمی توانند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به اوضاع و احوال قضیه دارد قاعدتا آن توافق نامه را می توان نوعی اذن در تصرف دانست اگر فقط سهم خودشان تصرف داشته اند در کنار این توافق نامه ممکن است رای به نفعشان باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این توافق در مورد ورثه هم معتبر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک واخذ توضیحات بیشتر شما و گفتگو متقابل خواهد بود