مشاوره حقوقی رایگان - ادعای قولنامه صوری

با سلام و ادب
بنده یه زمین خریداری کردم که تمام نکات در قولنامه ذکرشده(حدود اربعه و مبلغ زمین نقدا تحویل فروشنده گردید ) و الان فروشنده شکایت کرده به ابطال قولنامه که این قولنامه صوری بوده ..
در صورتی قولنامه رو فروشنده با خط خودش نوشته و فقط خریدار و فروشنده امضا کردن هیچ شاهدی هم نبوده ..فروشنده گفته هیچ پول پرداخت نشده در صورتی در قولنامه خودش نوشته مبلغ نقدا تحویل فروشنده شده و خریدار هم نمیتونه ثابت کنه که پول پرداخت شده چون شاهدی نبوده ...معامله دونفری بوده

پاسخ ها :

علی محمد صادقی جوزانی

علی محمد صادقی جوزانی :

باسلام با دادخواست متقابل الزام به تنظیم سند را بخواهید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بایستی شاهد می بردید.
ولی چون خودش امضاء کرده، باید ثابت کنه جعلی بوده وگرنه رای نمیگیره

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به تشخيص قاضی رسیدگی کننده دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قبلا پاسخ داده شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی بررسی مدارک و اخذتوضیحات بیشتر و گفتگو می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با دادخواست متقابل الزام به تنظیم سند را بخواهید