مشاوره حقوقی رایگان - قانون اصلاح ماده 44 مبنی بر بومی گزینی در استخدام

سلام. وقت شما بخیر. ممنون که بصورت رایگان راهنمایی میفرمایین. در تاریخ 13 مرداد 99 دفترچه ثبت نام آزمون استخدام قراردادی توسط سازمان سنجش پزشکی بر روی سایت قرار گرفت. در تاریخ 16 شهریور 99 قانون اصلاح ماده 44 قانون توسعه مدیریت خدمات کشوری به تصویب رسید و در متن آن تبصره ای داشت مبنی بر اینکه این قانون از تاریخ تصویب لازم الاجرا می باشد. در تاریخ 1 مهر به ریاست جمهور و در تاریخ 3 مهر از ریاست جمهور به سازمان اداری و استخدامی جهت اجرا ابلاغ و رونوشت آن به تمام سازمانها و وزارتخانه و همچنین روزنامه رسمی ارسال گردید. در تاریخ 14 مهر در روزنامه منتشر و در تاریخ 21 مهر در جلسه شورای مدیریت توسعه جزئیات بومی گزینی صورتجلسه شده و در تاریخ 27 مهر بصورت بخشنامه به سازمان اداری و استخدامی ابلاغ شد. آزمون وزارت بهداشت در تاریخ 24 مهر برگزار شد و به بهانه اینکه در زمان ثبت نام قانون تصویب نشده و یا بخشنامه 3 روز بعد از برگزاری آزمون ابلاغ شده، بومز گزینی صورت نگرفته. آیا من میتوانم بدلیل آنکه قانون از تاریخ تصویب (قبل از برگزاری آزمون بوده) به دیوان شاکی شوم که چرا اصلاحیه نزدند؟ یا چرا در نتایج اعمال نکرده اند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولانی از طریق مشاورتلفنی سایت بهره بجویید