مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ساختمان

سلام بنده یک خانه دارم که دوتا واحد دارد،واینکه واحد اول زیر زمین است و ما بالا و یک حیاط دارد..حالا بنده تصمیم بر این دارم که پایین را جدا کنم چون درب ورودی ما دوتا است ولی بینمون دیوار نیست و پایین مستاجر زندگی میکند..و من تصمیم دارم که مایین را جدا کنم حیاط را راه ورودی رو ببندم از بالا به حیاط مله بدم..درب اصلی حیاط که کرکره است برای ماشین..باید جه مراحلی و انجام بدم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

این موضوع جنبه حقوقی ندارد شما باید از یک کارشناس مشاوره بگیرید یک امر فنی است